Karácsony Mikulásos játék 18
Karácsony Mikulásos játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A karácsony szó nagyon valószínűleg a keresztény egyház szláv nyelvéből kerülhetett a magyarba és nagy valószínűséggel bolgár közvetítéssel. Vannak bolgár nyelvjárások ahol a kracsun szó a téli és a nyári napfordulót, illetve az azok környékén tartott ünnepnapokat jelenti. A Macedón nyelvben a kracsun konkrétan karácsonyt jelent. A karácsony játékok a karácsony ünneppel kapcsolatos játékokat fogja össze kiegészülve Mikulásos játékokkal. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, tizennyolc a tizennyolcadik ahol biztosan nem csalódsz!
A karácsony szó nagyon valószínűleg a keresztény egyház szláv nyelvéből kerülhetett a magyarba és nagy valószínűséggel bolgár közvetítéssel. Vannak bolgár nyelvjárások ahol a kracsun szó a téli és a nyári napfordulót, illetve az azok környékén tartott ünnepnapokat jelenti. A Macedón nyelvben a kracsun konkrétan karácsonyt jelent. A karácsony játékok a karácsony ünneppel kapcsolatos játékokat fogja össze kiegészülve Mikulásos játékokkal.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Karácsony Mikulásos játék, tizennyolc a tizennyolcadik ahol biztosan nem csalódsz!